Jumaweg 5, 9291NA Kollum

Bestuur

Image
Alma ten Berge
Alma ten BergeVoorzitter
Willem Duitemeijer
Willem DuitemeijerPenningmeester
penningmeester-maartenruiters @outlook.com
Johannes Feddema
Johannes FeddemaSecretaris en vicevoorzitter
Ik ben Johannes Feddema en samen met mijn vrouw en zoon woon ik in Kollum. Van ongeveer mijn 8e tot en met mijn 19e heb ik gereden. Eerst op een pony die mijn vader ook voor landwerk gebruikte, daarna op mijn mooie halfbloed Arabier Purdey waarmee ik wedstrijden reed. Zoals bij velen zorgde mijn studie ervoor dat de sport werd geparkeerd. Totdat ik eindelijk in 2015 weer een keer de stap waagde bij een manege in Engeland. Sindsdien rijden mijn zoon en ik samen bij de Maartenruiters. In het dagelijks leven werk ik als manager sales bij een groothandel in Groningen.
Marijke Broekema
Marijke BroekemaBestuurslid 06-25533782
Ik ben Marijke Broekema- de Jong. Getrouwd en moeder van 3 zonen. Van beroep ben ik A- verpleegkundige en parttime werkzaam in een huisartsenpraktijk. Ik ben gek op dieren.Op mijn 10de ben ik begonnen met ponyrijden en ben nog steeds actief aan het paardrijden en doe zo nu en dan mee aan een wedstrijd. Ik heb al eerder in het bestuur gezeten en mede daardoor ben ik goed op de hoogte van wat er zich allemaal afspeelt bij onze rijvereniging en manege.
Marjolein van der Burg
Marjolein van der BurgBestuurslid 06-17371421
Ik ben Marjolein van der Burg ik woon samen met mijn vriend Twan in Warfstermolen. Ik ben werkzaam als tekenaar bij een groot netwerkbedrijf. Van huis uit ben ik opgegroeid tussen de paarden en zo ook besmet geraakt met het Groningerpaard. Mijn paard is de Groninger dekhengst Oscar. Oscar rijd ik onder het zadel en ga met hem naar keuringen en shows. Het Groningerpaard is een zeldzaam huisdier ras en dat is ook de rede dat ik Oscar beschikbaar houd voor de fokkerij.
Sandra Postma
Sandra PostmaBestuurslid
Ik ben Sandra Postma. Samen met mijn man en kinderen, Lars en Marit, woon ik in Kollum. Ik werk parttime bij de gemeente als adviseur werk en inkomen. Op mijn 10e ben ik begonnen met paardrijden. I.v.m de komst van onze kinderen ben ik 8 jaar gestopt met paardrijden. Toen onze dochter ook besmet bleek te zijn met het paardenvirus ben ik ook weer begonnen met rijden en hebben we een E pony gekocht. Ik rij voornamelijk recreatief, lekker de natuur in. Als bestuurslid hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan de toekomst van de Maartenruiters.
Karla Broersma
Karla BroersmaBestuurslid
Pietrich Bouma
Pietrich BoumaBestuurslid