Lessen

We hebben goed nieuws! Het bestuur heeft besloten om vanaf 2 juni a.s. weer te starten met de lessen! Alle lessende ruiters hebben inmiddels de mogelijkheid gehad om aan te geven of ze willen starten of dat ze liever nog even wachten. De reacties waren super positief! Vrijwel iedereen heeft zich aangemeld om weer te starten! Als het goed is krijgt ieder lessend lid een bevesting van zijn of haar instructrice wat betreft de lesdag en tijdstip. In de meeste gevallen zullen er geen veranderingen zijn. Het starten van de lessen in deze Coronatijd maakt dat we ons wel moeten houden aan de voorschriften gesteld door het RIVM. Om alles zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen heeft het bestuur een aantal maatregelen genomen waar een ieder zich aan zal moeten houden. Deze maatregelen zijn via de app inmiddels gecommuniceerd en staan voor het grootste gedeelte aangegeven in de manege en op het terrein van de manege.

Het bestuur gaat er vanuit dat we ons allemaal houden aan de voorschriften en afspraken zodat er weer fijn kan worden les gereden.

Zijn er vragen, opmerkingen en/of zorgen? Neem dan gerust contact op met het Coronateam. Bereikbaar op telefoonnummer 06-46141189 of mail naar coronateammaartenruiters@hotmail.com.

Tot snel!!

Het bestuur

NL DoetNL Doet

Zaterdag 29 mei stond in het teken van NL Doet. De dag ging van start met een mooi groepje vrijwilligers. Goed om te zien was dat zich ook spontaan mensen

KNHS loterijKNHS loterij

Onze vereniging doet mee aan de KNHS loterij. Er vallen prachtige prijzen te winnen, zoals 1000 euro shop tegoed bij Agradi, een verzorgingspakket van Agradi of een starterspas. En wat