Belangrijk!!!

Belangrijke mededeling!!!

**update bericht 02-04-2020, 13.17 uur

Zoals een ieder heeft kunnen vernemen zijn de noodmaatregelen die door het kabinet zijn genomen op 14 maart jl. op 31 maart jl. in ieder geval tot en met 28 april verlengd. Dit betekent dat alle maatregelen die zijn genomen mbt de manege in ieder geval ook tot deze datum of tot nader orde van kracht blijven.

**update bericht 15-03-2020, 20.00 uur**

N.a.v. de laatste maatregelen die de overheid genomen heeft, moet helaas ook onze manege de deur sluiten. Dit houdt in dat we voor iedereen gesloten zijn, behalve voor stalpersoneel en vrijrijders. De vrijrijders kunnen met in achtneming van strikte maatregelen en afspraken middels de vrijrijdersapp. gebruik maken van de binnen en/of buitenbak.
Uiteraard gaat de verzorging van de pony’s gewoon door, hier zal het bestuur zorg voor dragen.

**bericht 14-03-2020, 22.00 uur**

N.a.v de recente ontwikkelingen rond het coronavirus heeft het bestuur besloten om ALLE activiteiten EN lessen vanaf maandag 16 tot en met zondag 29 maart te cancellen.

Dat betekent dat er geen lessen, wedstrijden of activiteiten zijn.

Wij hebben dit besluit genomen om het risico op verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk in te dammen.

Het bestuur overlegt regelmatig over de stand van zaken en zal bij nieuwe richtlijnen opnieuw communiceren.

Het bestuur van PSV de Maartenruiters

BeautyBeauty

We hebben besloten om onze manege-pony Beauty te verkopen. Dit omdat wij te weinig ruitertjes hebben die geschikt zijn voor hem. De verkoop van Beauty is heel erg snel gegaan.