Nieuws

3 juni 2020

Welkom!!

Even voorstellen!! Welkom op de manege Mona-Lisa 💕.Vandaag is Mona-Lisa bij onze manege komen wonen. Mona-Lisa is een D pony van 1.43. Een hele lieve leergierige merrie die ook van een sprongetje houdt. We hopen dat Mona-Lisa het bij ons heel fijn gaat hebben.
Read More »
29 mei 2020

Lessen

We hebben goed nieuws! Het bestuur heeft besloten om vanaf 2 juni a.s. weer te starten met de lessen! Alle lessende ruiters hebben inmiddels de mogelijkheid gehad om aan te geven of ze willen starten of dat ze liever nog even wachten. De reacties waren super positief! Vrijwel iedereen heeft zich aangemeld om weer te starten! Als het goed is krijgt ieder lessend lid een bevesting van zijn of haar instructrice wat betreft de lesdag en tijdstip. In de meeste gevallen zullen er geen veranderingen zijn. Het starten van de lessen in deze Coronatijd maakt dat we ons wel moeten houden aan de voorschriften gesteld door het RIVM. Om alles zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen heeft het bestuur een aantal maatregelen genomen waar een ieder zich aan zal moeten houden. Deze maatregelen zijn via de app inmiddels gecommuniceerd en staan voor het grootste gedeelte aangegeven in de manege en op het terrein van de manege. Het bestuur gaat er vanuit dat we ons allemaal houden aan de voorschriften en afspraken zodat er weer fijn kan worden les gereden. Zijn er vragen, opmerkingen en/of zorgen? Neem dan gerust contact op met het Coronateam. Bereikbaar op telefoonnummer 06-46141189 of mail naar coronateammaartenruiters@hotmail.com. Tot snel!! Het bestuur
Read More »
25 mei 2020

Bedankt!

Van de Vereniging tot Bevordering van de Landbouwarbeid hebben we als vereniging het prachtige bedrag mogen ontvangen van Euro 750,00 ! We zijn hier reuze blij mee! We willen dan ook heel graag de Vereniging tot Bevordering van de Landbouwarbeid bedanken !
Read More »
5 mei 2020

**Update lessen**

Beste leden, Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet 21 april jl. heeft het bestuur gekeken naar wat de nieuwe maatregelen betekenen voor onze manege. Belangrijkste wijziging op de huidige maatregelen is dat kinderen en jeugd t/m 18 jaar weer samen buiten kunnen sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Als bestuur hebben we gesproken over het wel /niet kunnen hervatten van de lessen.  Het bestuur heeft helaas de beslissing moeten nemen om vooralsnog NIET te starten met de lessen.  Met name het niet kunnen waarborgen van de regels gesteld door het RIVM, en de vele haken en ogen m.b.t. veiligheid en hygiëne heeft ons doen besluiten dat er op dit moment te veel risico’s kleven aan het les geven en les krijgen We houden de situatie uiteraard goed in de gaten. Als er een verdere versoepeling komt van de regels zullen we de beslissing om nog niet te starten met de lessen heroverwegen.  Voor nu en de komende periode blijven alle afspraken en maatregelen gewoon van kracht.
Read More »
14 maart 2020

Belangrijk!!!

Belangrijke mededeling!!! **update bericht 02-04-2020, 13.17 uur Zoals een ieder heeft kunnen vernemen zijn de noodmaatregelen die door het kabinet zijn genomen op 14 maart jl. op 31 maart jl. in ieder geval tot en met 28 april verlengd. Dit betekent dat alle maatregelen die zijn genomen mbt de manege in ieder geval ook tot deze datum of tot nader orde van kracht blijven. **update bericht 15-03-2020, 20.00 uur** N.a.v. de laatste maatregelen die de overheid genomen heeft, moet helaas ook onze manege de deur sluiten. Dit houdt in dat we voor iedereen gesloten zijn, behalve voor stalpersoneel en vrijrijders. De vrijrijders kunnen met in achtneming van strikte maatregelen en afspraken middels de vrijrijdersapp. gebruik maken van de binnen en/of buitenbak. Uiteraard gaat de verzorging van de pony’s gewoon door, hier zal het bestuur zorg voor dragen. **bericht 14-03-2020, 22.00 uur** N.a.v de recente ontwikkelingen rond het coronavirus heeft het bestuur besloten om ALLE activiteiten EN lessen vanaf maandag 16 tot en met zondag 29 maart te cancellen. Dat betekent dat er geen lessen, wedstrijden of activiteiten zijn. Wij hebben dit besluit genomen om het risico op verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk in te dammen. Het bestuur overlegt regelmatig over de stand van zaken en zal bij nieuwe richtlijnen opnieuw communiceren. Het bestuur van PSV de Maartenruiters
Read More »
13 maart 2020

Coronavirus

Informatie mbt de lessen **Bericht 13-03-2020, 14.00 uur** De vereniging volgt de adviezen van het RIVM op met betrekking tot het Coronavirus. Mocht dit gevolgen hebben voor de lessen dan horen jullie dit direct van ons. Voor morgen en vandaag betekend dit dat de lessen vooralsnog gewoon doorgaan. We vragen jullie om: 🦠Bij verkoudheid of andere ziekte klachten thuis te blijven;🦠Geen vriendjes/vriendinnen mee te nemen. Het liefst ook geen broers en zussen als dit niet nodig is;🦠Bij zieke ouders ook thuis te blijven;🦠 Bij thuisblijf advies om uiteraard thuis te blijven Heb je geen klachten dan zijn jullie uiteraard zelf vrij in de keus wel of niet te komen. Mocht het bestuur besluiten om lessen te annuleren dan wordt dit zsm gecommuniceerd via de website, Facebook, Instagram en de app.
Read More »
12 maart 2020

NLDoet aanstaande zaterdag gaat NIET door!!

NLDoet gaat aanstaande zaterdag 14 maart niet door ivm de actuele ontwikkelingen mbt de indamming van het coronavirus. Wij geven hiermee gehoor aan het advies van het Oranjefonds, de RIVM en de Nederlandse overheid.
Read More »
20 februari 2020

GEZOCHT! Instructeurs m/v

Per 18 maart zijn wij op zoek naar een gediplomeerd instructeur m/v (niveau tot en met M of hoger) voor de lessen op woensdagavond van 17.45 tot 20.45. De eerste 2 lessen zijn wedstrijdgericht.Wil jij les geven bij onze gezellige, kleinschalige vereniging? Stuur dan een berichtje met je gegevens naar Maartenruiters@outlook.com. We nemen dan zsm contact met je op. Ook zijn we nog op zoek naar inval instructeurs m/v . We hopen snel van je te horen!
Read More »
31 januari 2020

Instructeurs m/v gezocht!

Wij zoeken instructeurs m/v om in te vallen bij afwezigheid van onze vaste instructrices. Lijkt het jou leuk om les te geven bij onze gezellige vereniging neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 06-22764038. (Bellen/App/SMS) Mailen mag ook naar: Maartenruiters@outlook.com We hopen snel iets van jou te horen!!
Read More »
31 januari 2020

Actie Poiesz

Onze vereniging doet weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Van 10 februari tot en met 5 april 2020 kan onze vereniging weer sparen voor een mooi bedrag in de kas. Hoe werkt het ? Bij elke € 10,- (excl. statiegeld) aan boodschappen ontvangt u 1 Jeugd Sponsor Munt. Wekelijks zijn er Jeugd Sponsor Aanbiedingen waarmee extra sponsorpunten kunnen worden gespaard. Een overzicht van de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen is te vinden in de wekelijkse voordeelfolder van Poiesz Supermarkten B.V. Ga in ieder geval de komende maanden boodschappen doen bij de Poiesz en geef de munten die u krijgt bij de boodschappen aan onze vereniging door deze te deponeren in de daarvoor bestemde koker in de winkel. We hopen op een mooi bedrag!! Zegt het vooral voort!!
Read More »
24 januari 2020

Maartenruiters Marktplaats

Wij hebben als manege onze eigen Marktplaats! Heb je Facebook en heb je paardrijkleding, laarzen, een zadel of andere benodigdheden voor het paardrijden te koop of zoek je iets, plaats of zoek dat dan op de Maartenruiters Marktplaats! Klik op de link om naar de Maartenruiters Marktplaats te gaan. https://www.facebook.com/groups/429152557782402/
Read More »
23 januari 2020

Willem

Willem, de prachtige ruin, die wij als manege op proef hadden, kon helaas niet blijven. Het manegewerk bleek voor hem toch iets te zwaar te zijn. Door hem te laten blijven werd hij niet gelukkig van. We willen dat de pony’s het goed naar de zin hebben dus moest hij terug naar zijn baasje. Het gaat je goed, Willem!!
Read More »
27 november 2019

Grote Clubactie

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie. Dit jaar doen we digitaal mee omdat het helaas niet gelukt is om de boekjes op tijd op de juiste plek te krijgen en de loten aan de deur te verkopen. Het daardoor nog makkelijker geworden om een lot te kopen. Klik op onderstaande link, vul je gegevens in en je hebt je lot gekocht!! Super makkelijk!! https://clubactie.nl/lotkopen.html Bedankt voor uw steun!! De actie loopt tot en met 2 december.
Read More »
22 november 2019

Oliebollenverkoop 27 en 28 december!

Op 27 en 28 december worden er in de kantine oliebollen gebakken en verkocht. Er zullen bestellijsten hangen op het informatiebord in de manege. Mocht u heerlijke verse oliebollen willen geef het van te voren even aan op de bestellijsten. Zo weten wij ongeveer wat er gebakken moet worden. Tot dan!
Read More »
21 november 2019

Stokpaardje Springen

Op 28 december gaan de stokpaardjes weer los! Heb je zin om mee te doen met de springwedstrijd voor stokpaardjes? Geef je dan snel op! Opgeven kan via het opgaveformulier wat hangt op het informatiebord in de manege. Het spektakel begint om 15.00 uur en zal rond 17.00 afgelopen zijn. Ook op deze dag is de kantine open enn worden er weer oliebollen gebakken en verkocht!
Read More »
21 november 2019

Western Clinic

Op vrijdag 27 december geeft Berdien Talens western clinics. Er worden 3 clinics gegeven. Je kunt er een volgen maar ook alle drie. Het is alleen voor mensen met eigen paard / pony. De kosten zijn Euro 10,00 per clinic. Tijdstip van 10.00 – 15.00 uur. Meer info en mogelijkheid voor opgave op het informatiebord in de manege. Tijdens de clinic zal de kantine open zijn en worden er oliebollen gebakken en verkocht!
Read More »
21 november 2019

Workshop Kerst

Dinsdag 10 december a.s. om 19.30 uur geeft de activiteiten-commissie een workshop Kerst. Wat gaan we doen? Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden. Of je kunt een Kersttouw maken of een prachtig kerst-paard, beide met lampjes. Zie foto’s hieronder. De workshop is voor iedereen. Ook niet-leden zijn welkom!Geef je op via de Facebookpagina van de Maartenruiters of stuur een mailtje naar maartenruiters@outlook.com. Geef ook evenaan wat je graag wilt gaan maken en met hoeveel personen je komt. Er is groen aanwezig maar neem indien mogelijk zelf ook verschillende soorten groen mee uit de tuin. Door verschillende soorten groen te gebruiken ontstaat er een mooi verschil. Kosten zijn € 15,00 incl. materiaal, koffie of thee met iets lekkers.Locatie: Kantine van de manege.
Read More »
12 november 2019

Even voorstellen…Willem!!

Er is een nieuwe pony op stal. Willem is zijn naam. Hij is een ruin van 14 jaar en ik ben 1.52 hoog. De komende weken mag hij komen proefdraaien bij de Maartenruiters. Hebben jullie deze knappe pony al ontmoet? (er komt snel een betere foto;-) )
Read More »
28 september 2019

Burendag vandaag gaat NIET door!!

We hebben als bestuur besloten om de burendag die voor vandaag gepland stond NIET door te laten gaan. Er zijn helaas maar 2 aanmeldingen. Jammer !!
Read More »
18 september 2019

Nieuwe Instructrices, nieuw lesrooster!

Nieuwe instructrices vinden en een nieuw lesrooster maken, dat was een hele uitdaging. De toppers van het team Instructrices en Lessen zijn bijna klaar! De leden die naar een andere dag of tijdstip gaan mbt de lessen worden persoonlijk door ons benaderd!
Read More »