Nieuws

20 februari 2020

GEZOCHT! Instructeurs m/v

Per 18 maart zijn wij op zoek naar een gediplomeerd instructeur m/v (niveau tot en met M of hoger) voor de lessen op woensdagavond van 17.45 tot 20.45. De eerste 2 lessen zijn wedstrijdgericht.Wil jij les geven bij onze gezellige, kleinschalige vereniging? Stuur dan een berichtje met je gegevens naar Maartenruiters@outlook.com. We nemen dan zsm contact met je op. Ook zijn we nog op zoek naar inval instructeurs m/v . We hopen snel van je te horen!
Read More »
31 januari 2020

Instructeurs m/v gezocht!

Wij zoeken instructeurs m/v om in te vallen bij afwezigheid van onze vaste instructrices. Lijkt het jou leuk om les te geven bij onze gezellige vereniging neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 06-22764038. (Bellen/App/SMS) Mailen mag ook naar: Maartenruiters@outlook.com We hopen snel iets van jou te horen!!
Read More »
31 januari 2020

Actie Poiesz

Onze vereniging doet weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Van 10 februari tot en met 5 april 2020 kan onze vereniging weer sparen voor een mooi bedrag in de kas. Hoe werkt het ? Bij elke € 10,- (excl. statiegeld) aan boodschappen ontvangt u 1 Jeugd Sponsor Munt. Wekelijks zijn er Jeugd Sponsor Aanbiedingen waarmee extra sponsorpunten kunnen worden gespaard. Een overzicht van de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen is te vinden in de wekelijkse voordeelfolder van Poiesz Supermarkten B.V. Ga in ieder geval de komende maanden boodschappen doen bij de Poiesz en geef de munten die u krijgt bij de boodschappen aan onze vereniging door deze te deponeren in de daarvoor bestemde koker in de winkel. We hopen op een mooi bedrag!! Zegt het vooral voort!!
Read More »
24 januari 2020

Maartenruiters Marktplaats

Wij hebben als manege onze eigen Marktplaats! Heb je Facebook en heb je paardrijkleding, laarzen, een zadel of andere benodigdheden voor het paardrijden te koop of zoek je iets, plaats of zoek dat dan op de Maartenruiters Marktplaats! Klik op de link om naar de Maartenruiters Marktplaats te gaan. https://www.facebook.com/groups/429152557782402/
Read More »
23 januari 2020

Willem

Willem, de prachtige ruin, die wij als manege op proef hadden, kon helaas niet blijven. Het manegewerk bleek voor hem toch iets te zwaar te zijn. Door hem te laten blijven werd hij niet gelukkig van. We willen dat de pony’s het goed naar de zin hebben dus moest hij terug naar zijn baasje. Het gaat je goed, Willem!!
Read More »
27 november 2019

Grote Clubactie

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie. Dit jaar doen we digitaal mee omdat het helaas niet gelukt is om de boekjes op tijd op de juiste plek te krijgen en de loten aan de deur te verkopen. Het daardoor nog makkelijker geworden om een lot te kopen. Klik op onderstaande link, vul je gegevens in en je hebt je lot gekocht!! Super makkelijk!! https://clubactie.nl/lotkopen.html Bedankt voor uw steun!! De actie loopt tot en met 2 december.
Read More »
22 november 2019

Oliebollenverkoop 27 en 28 december!

Op 27 en 28 december worden er in de kantine oliebollen gebakken en verkocht. Er zullen bestellijsten hangen op het informatiebord in de manege. Mocht u heerlijke verse oliebollen willen geef het van te voren even aan op de bestellijsten. Zo weten wij ongeveer wat er gebakken moet worden. Tot dan!
Read More »
21 november 2019

Stokpaardje Springen

Op 28 december gaan de stokpaardjes weer los! Heb je zin om mee te doen met de springwedstrijd voor stokpaardjes? Geef je dan snel op! Opgeven kan via het opgaveformulier wat hangt op het informatiebord in de manege. Het spektakel begint om 15.00 uur en zal rond 17.00 afgelopen zijn. Ook op deze dag is de kantine open enn worden er weer oliebollen gebakken en verkocht!
Read More »
21 november 2019

Western Clinic

Op vrijdag 27 december geeft Berdien Talens western clinics. Er worden 3 clinics gegeven. Je kunt er een volgen maar ook alle drie. Het is alleen voor mensen met eigen paard / pony. De kosten zijn Euro 10,00 per clinic. Tijdstip van 10.00 – 15.00 uur. Meer info en mogelijkheid voor opgave op het informatiebord in de manege. Tijdens de clinic zal de kantine open zijn en worden er oliebollen gebakken en verkocht!
Read More »
21 november 2019

Workshop Kerst

Dinsdag 10 december a.s. om 19.30 uur geeft de activiteiten-commissie een workshop Kerst. Wat gaan we doen? Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden. Of je kunt een Kersttouw maken of een prachtig kerst-paard, beide met lampjes. Zie foto’s hieronder. De workshop is voor iedereen. Ook niet-leden zijn welkom!Geef je op via de Facebookpagina van de Maartenruiters of stuur een mailtje naar maartenruiters@outlook.com. Geef ook evenaan wat je graag wilt gaan maken en met hoeveel personen je komt. Er is groen aanwezig maar neem indien mogelijk zelf ook verschillende soorten groen mee uit de tuin. Door verschillende soorten groen te gebruiken ontstaat er een mooi verschil. Kosten zijn € 15,00 incl. materiaal, koffie of thee met iets lekkers.Locatie: Kantine van de manege.
Read More »
12 november 2019

Even voorstellen…Willem!!

Er is een nieuwe pony op stal. Willem is zijn naam. Hij is een ruin van 14 jaar en ik ben 1.52 hoog. De komende weken mag hij komen proefdraaien bij de Maartenruiters. Hebben jullie deze knappe pony al ontmoet? (er komt snel een betere foto;-) )
Read More »
28 september 2019

Burendag vandaag gaat NIET door!!

We hebben als bestuur besloten om de burendag die voor vandaag gepland stond NIET door te laten gaan. Er zijn helaas maar 2 aanmeldingen. Jammer !!
Read More »
18 september 2019

Nieuwe Instructrices, nieuw lesrooster!

Nieuwe instructrices vinden en een nieuw lesrooster maken, dat was een hele uitdaging. De toppers van het team Instructrices en Lessen zijn bijna klaar! De leden die naar een andere dag of tijdstip gaan mbt de lessen worden persoonlijk door ons benaderd!
Read More »
18 september 2019

Vertrek instructrice Aleida

Donderdag 19 september 2019 zal Aleida voor het laatst lesgeven bij de Maartenruiters. De lesrijders van de donderdagavond 18.00 uur les hebben Aleida afgelopen week aan het einde van de les bedankt voor de fijne en goede lessen die ze hebben gehad van Aleida.
Read More »
14 juli 2019

Vakantie!

Afgelopen zaterdag, 13 juli, waren alweer de laatste lessen voor de vakantie. We gaan nu op ponykamp en daarna hebben wij vakantie! Maandag 26 augustus a.s. beginnen de lessen weer! Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe!
Read More »
14 juli 2019

Beauty

We hebben besloten om onze manege-pony Beauty te verkopen. Dit omdat wij te weinig ruitertjes hebben die geschikt zijn voor hem. De verkoop van Beauty is heel erg snel gegaan. Hij gaat verhuizen naar Ameland! Beauty gaat daar worden ingezet om heerlijke strandritten te maken. Dankjewel Beauty voor al je liefde en inzet! Wij wensen je een gouden toekomst toe!
Read More »
14 juli 2019

Kollumer Oproer

Gevraagd is aan het bestuur van de Maartenruiters om wat leden te vragen of ze willen helpen achter de schermen van het grote openluchttheater “Kollumer Oproer” De werkzaamheden bestonden uit hand en spandiensten m.b.t. de 8 Friese paarden en een pony die zijn ingezet tijdens de voorstellingen. En dat waren er veel!! Er waren repetitie-avonden en er volgden maar liefst 9 voorstellingen! Er volgden een aantal aanmelding van “onze” Maartenruiters. Hieronder de namen van degene die hebben geholpen. Sjoerd en Marieke, Saffira en Celene, Liesbeth en Johannes, Lynke en Sanne en Silke en Fenna hebben 1 of meerdere keren geholpen bij de verzorging van de de paarden en pony!! Jullie zijn toppers!!! Wat zijn we trots op jullie!!
Read More »
14 juli 2019

Bedankt!!!

Van de Vereniging tot bevordering van landarbeid in de voormalige gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland heeft onze vereniging een geweldige gift ontvangen van Euro 500,00. Wat zijn wij hier blij mee!! Super bedankt!!!
Read More »
3 juni 2019

Les van Frans van den Heuvel

Lijkt het jou leuk om les te krijgen van Frans van den Heuvel? Dan is nu je kans!! Frans is gespecialiseerd in het trainen van dressuurpaarden van elke leeftijd en op elk niveau. Hij is in het bezit van het instructeurs diploma 3e fase ORUN en geeft tal van ruiters en amazones les. Wanneer is hij bij de Maartenruiters? Hij is op de volgende zondagen aanwezig: 16 juni, 7 juli, 4 en 18 augustus. Wil je les van Frans, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Janice Tooi, mailadres Janicetooi82@gmail.com Kosten zijn Euro 22,50 voor leden en voor niet leden Euro 25 Euro.
Read More »
13 mei 2019

Ponykamp 2019

Ook dit jaar is er weer een ponykamp voor kinderen tot en met 13 jaar bij de manege de Maartenruiters. Dit jaar wordt het ponykamp georganiseerd op 13, 14 en 15 juli. Middels het inschrijfformulier dat u per mail heeft ontvangen kunt u uw kind aanmelden. U kunt het formulier sturen naar maartenruiters@outlook.com Deelname gaat op volgorde van binnenkomst van opgave. Geef je dus zo snel mogelijk op!
Read More »