Nieuws

28 september 2019

Burendag vandaag gaat NIET door!!

We hebben als bestuur besloten om de burendag die voor vandaag gepland stond NIET door te laten gaan. Er zijn helaas maar 2 aanmeldingen. Jammer !!
Read More »
18 september 2019

Nieuwe Instructrices, nieuw lesrooster!

Nieuwe instructrices vinden en een nieuw lesrooster maken, dat was een hele uitdaging. De toppers van het team Instructrices en Lessen zijn bijna klaar! De leden die naar een andere dag of tijdstip gaan mbt de lessen worden persoonlijk door ons benaderd!
Read More »
18 september 2019

Vertrek instructrice Aleida

Donderdag 19 september 2019 zal Aleida voor het laatst lesgeven bij de Maartenruiters. De lesrijders van de donderdagavond 18.00 uur les hebben Aleida afgelopen week aan het einde van de les bedankt voor de fijne en goede lessen die ze hebben gehad van Aleida.
Read More »
14 juli 2019

Vakantie!

Afgelopen zaterdag, 13 juli, waren alweer de laatste lessen voor de vakantie. We gaan nu op ponykamp en daarna hebben wij vakantie! Maandag 26 augustus a.s. beginnen de lessen weer! Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe!
Read More »
14 juli 2019

Beauty

We hebben besloten om onze manege-pony Beauty te verkopen. Dit omdat wij te weinig ruitertjes hebben die geschikt zijn voor hem. De verkoop van Beauty is heel erg snel gegaan. Hij gaat verhuizen naar Ameland! Beauty gaat daar worden ingezet om heerlijke strandritten te maken. Dankjewel Beauty voor al je liefde en inzet! Wij wensen je een gouden toekomst toe!
Read More »
14 juli 2019

Kollumer Oproer

Gevraagd is aan het bestuur van de Maartenruiters om wat leden te vragen of ze willen helpen achter de schermen van het grote openluchttheater “Kollumer Oproer” De werkzaamheden bestonden uit hand en spandiensten m.b.t. de 8 Friese paarden en een pony die zijn ingezet tijdens de voorstellingen. En dat waren er veel!! Er waren repetitie-avonden en er volgden maar liefst 9 voorstellingen! Er volgden een aantal aanmelding van “onze” Maartenruiters. Hieronder de namen van degene die hebben geholpen. Sjoerd en Marieke, Saffira en Celene, Liesbeth en Johannes, Lynke en Sanne en Silke en Fenna hebben 1 of meerdere keren geholpen bij de verzorging van de de paarden en pony!! Jullie zijn toppers!!! Wat zijn we trots op jullie!!
Read More »
14 juli 2019

Bedankt!!!

Van de Vereniging tot bevordering van landarbeid in de voormalige gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland heeft onze vereniging een geweldige gift ontvangen van Euro 500,00. Wat zijn wij hier blij mee!! Super bedankt!!!
Read More »
3 juni 2019

Les van Frans van den Heuvel

Lijkt het jou leuk om les te krijgen van Frans van den Heuvel? Dan is nu je kans!! Frans is gespecialiseerd in het trainen van dressuurpaarden van elke leeftijd en op elk niveau. Hij is in het bezit van het instructeurs diploma 3e fase ORUN en geeft tal van ruiters en amazones les. Wanneer is hij bij de Maartenruiters? Hij is op de volgende zondagen aanwezig: 16 juni, 7 juli, 4 en 18 augustus. Wil je les van Frans, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Janice Tooi, mailadres Janicetooi82@gmail.com Kosten zijn Euro 22,50 voor leden en voor niet leden Euro 25 Euro.
Read More »
13 mei 2019

Ponykamp 2019

Ook dit jaar is er weer een ponykamp voor kinderen tot en met 13 jaar bij de manege de Maartenruiters. Dit jaar wordt het ponykamp georganiseerd op 13, 14 en 15 juli. Middels het inschrijfformulier dat u per mail heeft ontvangen kunt u uw kind aanmelden. U kunt het formulier sturen naar maartenruiters@outlook.com Deelname gaat op volgorde van binnenkomst van opgave. Geef je dus zo snel mogelijk op!
Read More »
4 mei 2019

Nieuw telefoonnummer!

Vanaf 1 mei jl. zijn wij nog beter bereikbaar! Heb je vragen of wil je informatie, laat het ons weten! We zijn telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op telefoonnummer 06-22764038 Natuurlijk kun je ook je vraag stellen via het mailadres:maartenruiters@outlook.com
Read More »
26 april 2019

Paasbokaal

Op 2e Paasdag streden de leden van de Maartenruiters om de traditionele Paasbokaal. De ruiters moesten hiervoor een dressuurproef rijden maar dan wel verkleed! Leden verschenen allemaal prachtig verkleed aan de start! De prijsuitreiking was in 3 categorieën verdeeld. In de categorie leden zonder startkaart ging Simone Hoekstra met haar pony Andos met de Paasbokaal naar huis. In de categorie leden met startkaart won Isis Schinkel met haar pony Que de Paasbokaal Ook was er de categorie mooiste en schoonste geheel. Hier eindigde Johannes Venema met zijn pony Pascal op de eerste plaats. Kijk op Facebook en/of Instagram voor foto’s. Het was een geslaagde dag!!!
Read More »
9 april 2019

Nieuw bestuur!

Tijdens de algemene ledenvergadering op 21 maart jl. is er o.a. gestemd over het toetreden van nieuwe bestuursleden tot het bestuur van de Maartenruiters. We mogen u voorstellen aan het nieuwe bestuur! Voorzitter: Alma ten Berge Secretaris: Johannes Feddema Penningmeester: Willem Duitemeijer Bestuurslid: Marijke Broekema Bestuurslid: Marjolein van den Burg Bestuurslid: Sandra Postma Bestuurslid: Karla Broersma Bestuurslid: Pietrich Bouma
Read More »
19 maart 2019

21 maart na de ALV Gastspreker Femke de Reus

21 maart is er weer een ledenvergadering. Na de vergadering komt hippisch advocate Femke de Reus eea vertellen over de juridische vraagstukken bij de aankoop of verkoop van een paard of pony, verborgen gebreken en het opstellen van contracten. www.reusadvocatuur.nl Www.reusinpaardenrecht.nl link naar facebookpagina Femke de reus
Read More »
10 maart 2019

Hoera, een nieuwe Website voor de Maartenruiters

Eind December 2018 kregen wij als bestuur een bericht dat onze website geüpdatet moest worden anders kon deze niet mee in de omschakeling naar de nieuwe server. Wij hebben toen uit laten zoeken wat er dan moest gebeuren echter bleek al snel dat onze site zo verouderd was dat deze helemaal niet meer mee kon naar de nieuwe server. De enige optie die overbleef is de Site opnieuw opbouwen. Dit hebben wij dus, met een beetje hulp, inmiddels gedaan. We zijn dan ook trots dat we nu weer een goed werkende site hebben waar we de komende jaren weer mee vooruit kunnen.
Read More »